Posted on

La becaria

wyoming

Ahir, perque ja passen de les dotze, estava mirant el Buenafuente del dimecres a trave’s de www.misexta.tv (visca internet) mentres dinava i ha hagut una entrada inesparada d’una xica fent-se passar per una becaria, i aleshores ha cridat al Gran Wyoming. Com que aquesta setmana no havia llegit periodics espanyols no m’enterat be de l’assumpte fins que no he consultat la premsa.

Em sembla tant sumamnet increible la que s’ha liat per un video!! Ara que veig Espanya des d’un punt de vista extern me’n adone de la polaritzacio’ que hi esta’ havent en la pol’itica. Tornem a un pai’s de bons i roins, a una “derechona” com la de tota la vida, inquisidora, rancia, que ni viu ni deixa viure, que insulta i intenta legitirmar-ho i la pregunta que em faig ‘es, cap a on es porta tot aixo’? Tant difi’cil ‘es conviure gent amb ideologies oposades?

Pel que veig sembla que si. Que sabis so’n els refranys, i que be que li ve a aquesta gent aquell que diu que qui sembra vents replega tempestes. Senyors feixistes, deixen-se l’speed que ‘es molt roin per la salut, i fument-se un porret de quan en quan, o es prenen una valeriana, que necessiten relaxar-se un poquet, massa stress ‘es el que tenen.

Anuncis

About bayolet

Una senyora personatge a qui li agrada pensar que viu dins d'un conte triant la propera aventura

One response to “La becaria

  1. bayolet ⋅

    Aquesta entrada la volia penjar anit, pero’ de sobte es va fotre l’internete…potser aixi’ tinga me’s trellat…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s