Posted on

La dipu ens beca

dipu

Durant els pròxims messos estaré treballant a l’àrea de serveis socioculturals de l’Ajuntament d’Alaquàs sota la beca de la Diputació de València. En un principi n’estic molt contenta perquè el fet de no tindre res a fer, una vegada acabats els exàmens, començava a transformar-me en una mena de psicótica depresiva extranya. Ja es sap que quan un comença a treballar després no sap que fer amb tant de temps lliure al seu abast.

Tot i això em sembla prou fort la propaganda que s’ha fet l’administració de la diputació amb les nostres beques. Resulta que el senyor Alfonso Rus ens vol rebre personalment als 2400 estudiants becats, de forma que qui no siga rebut a la dipu i obtinga el seu carnet de becat no podrà gaudir-la.

N’estic segura que tota la premsa hi estarà citada per tal de fer la foto de rigor i explicar les bondats de gestió en “aquestos temps de dificultats”. Em ve al cap que si cada govern local, regional o central haguera de fer-se fotos amb cadascú dels estudiants als quals beca no hi hauria prou espai als diaris per publicar-les. Sincerament, això calia?

Anuncis

About bayolet

Una senyora personatge a qui li agrada pensar que viu dins d'un conte triant la propera aventura

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s