Posted on

El gegant de l’illa

L'illa del gegant...

Diuen que hi ha un país on tots els seus habitants tenen l’alçada de jugadors de bàsquet, els diuen gegants, encara que no són com els gegants de les fàbules. És un país xicotet, composat per moltes illes petites, de clima suau, de vida tranquil·la.

També diuen que, no fa molts anys, en l’illa més petita de totes, hi vivia un jove gegant amb un gran esperit aventurer. Els seus pares moriren quan era menut i l’única família amb qui comptava era una tia que li feia tres visites a la setmana damunt de la seua barca. En el moment de la tragèdia, la tia volgué emportar-se’l a sa casa, però era tant l’amor que el xiquet tenia al seu tros de terra que s’haguera enfonsat en la tristor lluny del seu far.

Durant la seua infantesa i adolescència es dedicà a posar-li nom a totes les plantes i els animals que vivien a l’illa i als seus voltants. Pels matins observava l’eixida del sol, els rajos reflexats a l’aigua, treballava al seu hortet i per la vesprada s’amagava a racons on llegir llibres d’aventures i viatges.

Un bon dia decidí deixar-li a sa tia l’illeta per que en tingués cura d’ella, agarrà una motxilla i s’enfonsà a la mar damunt d’una barqueta que havia sigut un regal d’aniversari no feia molts anys. El pla era navegar fins que s’acabaren les provisions, una vegada acabades baixar a terra. Tenia molt d’interès en conèixer altres persones. A canvi de menjar i beguda els contaria històries de mariners, llegendes de sirenes que solia inventar quan es trobava a soles.

Navegant i navegant aplegà a terra, però no estava a una illa, i els habitants eren prou més baixets que ell. Havia arribat a un gran continent del qual desconeixia el nom i on tenia moltes ganes de quedar-s’hi a viure una temporada.

Continuarà…

Anuncis

About bayolet

Una senyora personatge a qui li agrada pensar que viu dins d'un conte triant la propera aventura

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s